Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Chyba v předpokladu, tak hloupá ... Přece, až padne Babiš, nebude mít ODS jenom 11%, těch 30% se rozdělí mezi strany, které zbyly!

0 0
možnosti
ZK

Tomio, jak predikujete, ten pomyslný vládní prápor nezvedne, protože fašouni stále u nás nemají podporu. Mám tip. Pan Drahoš je lepší adept. Jeho, skoro 50 % podpora voličstva v prezidentských volbách, je silný mandát. Škoda, že zatím pan profesor neví kam se vrtne. Měl by říznout do stolu a říct, že Strakovka v podhradí, je něco jako malej Hrad a že do toho jde. Já na jeho místě bych neotálel, bo protože přízeň fandů, je hodně těkavá látka.

1 0
možnosti
JL

Co nam mohou dat politicke strany, pane Marku Bartosi, nam nic dobreho neprinesou. Ti, kteri na to maji, v zadne strane nevystupuji. Je to pod jejich uroven byt ceskym politikem. My vsak nepotrebujeme politiky ve vedeni. Potrebujeme dobre manazery. Kde je hledat? To je na diskuzi pod jinym clankem.

1 0
možnosti
JV

J43i23ř29í 27V55o48l80k60a

14. 2. 2018 15:19

Docela dobrý. Pokud pan Babiš něco někde ukradl, zpronevěřil, já to nevím. Odsudky laika jsou tak nějak mimo, aŤ koná ten, kdo má. Do té doby?????????

Co se týče STB, kamarád spáchal sebevraždu, že ač u stb nebyl, psali to o něm jako hajzlovi, o hotové věci neměl šanci se bránit. To se prokázalo šetřením. Zničili ho,včetně rodiny. Proč se to za Sachra likvidovalo, ví vůbec někdo, co to všechno bylo???

Chtěl bych, jako dědek snad můžu žádat, vraŤme se do dob, kdy se mluvilo místo osočování, pomáhalo místo posměchu, zdravilo, odpadky byly v koších a bylo nám dobře. Hezký den.

1 1
možnosti
ZD

Velmi zajímavá a dospělá úvaha. Myslím, že i volba presidenta by se dala podobným rozborem vysvětlit, těm kteří dodnes nechápou kolik toho investovali a jak to přišlo vniveč. Máte ode mne karmu.

2 0
možnosti
Foto

I82v56a44n 27M30a56r27e87k

14. 2. 2018 13:08

A.Babiš "padne" ? Možná tak na sv.Dyndy.R^

2 4
možnosti
Foto

Přečetl jsme pouze několik prvních vět a musím se ozvat. Babiš není žádným bývalým příslušníkem SNB (StB byla pouze složka SNB).

Příslušník SNB byl ve služebním poměru a místo OP měl služební průkaz. To byl příslušník SNB, ale nikoli Babiš.

4 1
možnosti

Neplevel diskuzi temi tvymi zbytecnymi plky o SNB. Kazdy vi,ze byl donasecem StB stejne jako ty.

3 1
možnosti
ZJ

Napsal jste to správně, jen bych přidal, že ani za pět let pražská kavárna nedokázala proti současnému prezidentovi vygenerovat člověka s jasnou vizí a antizeman nestačil, stejné je to s Babišem, všichni řvou, že sním do vlády nepůjdou ale rádi by vládli. Jenže on je nechce.

4 3
možnosti
EH

Už se minulé 4 roky hádal se Sobotkou, takže udělá maximum pro to, aby mu vyšla ta menšinová vláda. Pokud nevyjde, bude to muset vzdát úplně nebo zkousnout koalici.

1 0
možnosti

Zapomněl jste na Chovance jako nejlepšího krizového manažera všech dob ;-)

2 0
možnosti
EH

To je ten problém. Když se v diskuzi zeptám, kdo je ten lepší politik, který by měl Babiše nahradit, tak kromě spousty mínusů a nadávek obdržím maximálně odpověď "kdokoliv".

Jenže "kdokoliv" nestačilo ani Drahošovi na zvolení.

Co se týče Babiše a STB, tak se nedivím, že se snažil získat vliv na stát i za komoušů. Je tak postavený. Vidí úspěch podnikání v napojení na stát. A není daleko od pravdy. Nepotřebuje podvádět v daních nebo uplácet zakázky. Stačí vzít, co je k dispozici. Myslím, že šel do politiky, protože mu ODSka nešla na ruku, ale to ještě neznamená, že vedle "velké domů" nemůže makat pro stát.

Fakt by mě zajímalo, jaké úkoly v STB měl. Jenže lidi chtějí, aby lhal, že tam nikdy nebyl. Lidi by pravdu neunesli.

7 0
možnosti
JN

Pokud skutečně spolupracoval s STB, co tam asi dělal. Zatím se nenašel ani u nás, ani na Slovensku jediný člověk, který by řekl, že ho Babiš udal. Já soudům nevěřím ani u nás, ani na Slovensku. Soudce, který prohlásí veřejně, že estébák je nedůvěryhodný svědek, by snad ani neměl soudit.

11 3
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Já...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy