Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Zkuste pochopit, že Hitler likvidoval lidi téže kultury, lidi vzdělané a úspěšné, lidi cenné pro každou společnost. Chcete-li Hitlerovy oběti srovnávat s davy příchozích, kteří jsou mentálně ve středověku, nikdy nebudou schopni v Evropě pracovat na běžné úrovni,evropskou kulturou a Evropany pohrdají, ale velmi rychle zvládli pokřik o svých lidských právech, jste naprosto mimo.

15 0
možnosti
VP

Ať si každý udělá obrázek sám ....

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/396211-byla-to-katastrofa-iracti-migranti-se-vratili-v-evrope-meli-hlad.html

A Vám autore, radím používat zdravý selský rozum ... nebo toho chci po Vás až tak mnoho?

6 0
možnosti
VV

Možná to nebude férové, ale při pohledu na vaši fotku mi vytanulo - svazák. A co teprve ten článek.

11 0
možnosti
PV

P59a78v83e94l 70V69é28b96r

1. 3. 2016 19:31

Když jsme u té fotky, tak mně zase připadá jako hodně nepovedená fotomontáž.

1 0
možnosti
PN

A ty se podívej na Fitnu, nebo pár vidění ISIS tele.

5 0
možnosti
Foto

To, co se dělo v koncewtračních táborech byla v příkrém rozporu s křesťanstvím. Ti, kteří se těchto zvěrstvech dopouštěli byli potrestnáni a celý křesťanský svět to odsoudil. Teroristické útoky a zvěrstva muslimů jsou naprosto v souladu s koránem a takového teroristu podle koránu čeká v nebi odměna, kde na něj čekají pany. Muslimové takové útoky oslavují a pokud je to nutné pokrytecky odsuzují. To je podstatný rozdíl mezi námi a muslimy. Muslimové vždy od svého vzniku představují zlo. Nebyl to náhodou muslim, který vnukl Hitlerovi nápad vraždit Židy, než je posílat na Magagskar anebo na Sibiř?

16 0
možnosti
JK

Tohle myslíte vážně?

10 0
možnosti

Vážený pane, viděl jsem včera v televizi ty vaše kamarády, jak lomcovali a

vyvrátili plot na hranicích. V těch tvářích mladíků srší nenávist vůči všem Evropanům. To nejsou lidé zdecimovaní válkou, to by se chovali jinak.

To co se odehrává ve filmu o kterém píšete , to bude budoucnost evropských lidí, pokud podlehnou iluzi, že dobro se oplácí dobrem. Sundejte si z očí ty brýle, pravděpodobně máte růžová skla.

23 0
možnosti
LB

L71u35k42á66š 88B74é13m

1. 3. 2016 15:50

Pane Bartoš můžete mi odpovědět na pár otázek? Mé otázky se týkají spíše vašeho článku Proč máte rádi strach, ale diskuse je blokována. Z vašeho blogu jsem pochopil, že se řadíte mezi ty osvícené vizionáře, kteří chtějí obrátit xenofobní národ na správnou cestu. Vzhledem k tomu, že začlenění miliónů lidí (často negramotných, vytržených z jejich kulturního prostředí) pro vás není žádný problém, tak doufám, že své názory podpoříte argumenty a nebudete mě jen osočovat z rasismu.

1. Odkud se budou čerpat prostředky na zabezpečení základních potřeb uprchlíků a na jejich integraci?

2. Jak bude probíhat integrační proces? Bude pro negramotné uprchlíky zřízena speciální škola, kde se naučí od základu číst, psát, počítat. Kde jim vysvětlíte naše kulturní zvyklosti, legislativu atd. ?

3. Jak zaručíte, že nedojde k vytvoření sociálně vyčleněných ghet, kde může dojít k radikalizaci frustrovaných lidí.

4. Jak zaručíte, že se nebudou opakovat teroristické činy jako ty ve Francii?

5. Bude proces integrace povinný, nebo dobrovolný?

Nepočítám, že by měl kdokoliv vypracovaný podrobný plán, ale očekávám, že máte alespoň přibližnou představu o celém procesu. Nebo jste jen žvanil, který si honí ego tím, že uráží ostatní a sám sebe řadí mezi rádoby osvícenou elitu národa?

18 0
možnosti
JN

J98i53ř74í 69N43o40s95e24k

1. 3. 2016 16:47

"Zvládneme to!" jak pravila klasička. Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Já...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy