Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten mladý soudruh ani netuší, že Martin Konvička je možná největším bojovníkem proti těm, kteří chystají nový, mnohem horší holocaust, než byl ten, o kterém ten mladý soudruh tak hrubě nezasvěceně píše.

1 0
možnosti
MK

Na to se nedá vážně reagovat; vynechám expresiva a pozvu Vás na výlet.

Německo- Kolín/R., Belgistán, Švédsko, Velká Británie - No go zones atd.

Otázka: nechcete do kina pozvat celou EU? Jak byste nazval zřizované tábory na hranicích, kde se budou k o n c e n t r o v a t muslimští vetřelci?

5 1
možnosti
KT

S hysterií nejdál dojdeš...

Trochu klidu by to chtělo. Vy se bojíte lidí, kteří tady doma chtějí v klidu žít a udržovat své zvyky a tradice? To jste zralý na psychiatrii.

10 0
možnosti
Foto

Nechci diskutovat s autorem, to by byl ztracený čas.

Chci se jen vyjádřit v tom smyslu, jak mě fascinuje to nadšení pro víru, s nímž osoby autorova typu sdělují svoje myšlenky. Je v tom i taková dojemná a laskavá schovívavost, jako když mluvíte s malými dětmi, které si večer nechtějí čistit zuby, protože ještě nepochopily, jak důležité a samozřejmé to je, nebo jako když svazáčtí funkcionáři oznamovali studentům, že jejich členství v SSM je zcela samozřejmá nutnost.

Tuto bohorovnou víru ve vlastní názory jen zřídka zaznamenávám u opačně smýšlejících přispěvatelů.

3 0
možnosti
JS

Bohužel, často zaznívá fanatismus z obou stran, jak odpůrců islámu, tak rozlícených vítačů.

To že lavina muslimů směřujících do Evropy je problém snad uznáte i vy sluníčkáři, pokud ne, tak si uvědomte, že jste jednou z příčin dalšího vyhraňování názorů a dělení společnosti.

4 0
možnosti
LJ

Jste marný . Jen by mě zajímalo čím se živíte a kolik máte dětí ?

3 0
možnosti
ML

Neuveriteľné táraniny. Takže, nemilý bloger:

- zistite si niečo o viac než vrelom vzťahu islamu a nacizmu, napr. o špeciálnych moslimských divíziách SS, napr.:

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/History/muftihit.html

http://www.valka.cz/14637-Muslimske-divize-Waffen-SS

- máte pocit, že momentálne židia z Európy odchádzajú do Izraela, pretože sa cítia ohrození Konvičkom? Alebo sa cítia ohrození nastupujúcim islamom? pozri napr.:

http://spravy.pozri.sk/clanok/Zidia-odchadzaju-zo-zapadnej-Europy-do-Izraela/389810

Prirovnávať človeka, ktorý má obavy pred rastúcim vplyvom islamu, ideového spojenca nacizmu proti židom, k nacistom, to chce buď neuveriteľnú hlúposť, alebo ešte neuveriteľnejšiu drzosť. Kúpte ten lístok svojim moslimským kamarátom a určite sa pri pohľade na mŕtvoly židovských väzňov v koncentráku od nich dočkáte potlesku.

8 0
možnosti
ZB

Karma.Jak čtu "vlastenci" tady s klidem obhajují někoho,kdo vyhrožoval odlišné skupině lidí koncentráky a semletí do masokostní moučky,už jim to připadá "normální".Máte pravdu,přesně takhle začínal nacismus,posunem v lidském myšlení...Nacismus to nebyl jenom Hitler,ale především zfanatizované davy "slušných německých vlastenců,kteří to myslí dobře..."Dnešní "české slušné vlastence,kteří to myslí dobře..." ani nenapadne,že se chovají stejně jako jejich kolegové ve 30.letech v nacistickém Německu.I tehdy byl každý,kdo se zastal židů "vlastizrádce" a skoro sám žid...

4 4
možnosti
RV

Vážně? On někdo konkrétně (kromě údajného printscreenu Konvičky na facebooku) chce plynovat muslimy stejně jako Židy? A kdopak označoval Hitlera za alláhův trest pro Židy? Nevíme, co?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS