Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J46o21s54e72f 45P93a70r71á30k

15. 9. 2015 19:53

Sdílím stejný názor. Vyšlapal jsem za 4. týdny v Rakousku pár tisícovek, jednu dvoutisícovku a sletěl paraglidem třítisícovku. Moji sousedé se tady baví o počasí a daních. Neříkám, že uprchlická krize není velkým problémem Evropy, je a může i Evropu rozložit, ale odmítám být ustrašencem, protože strachem se dá s lidmi snadno manipulovat. Takže karma.R^

1 0
možnosti
Foto

Naivita až trestuhodná. Islámští imigranti to je jednosměrka. Jak dostanou občanství, tak jejich radikalizující se potomky už odsud NIJAK legálně nedostaneme. Důsledky vidíme ve Francii a Skandinávii už nyní. Jsou dost nepěkné.

Argument pomalu vařící se žáby, že zatím teplota není zdaleka tak hrozná je, mírně řečeno, neprozíravý.;-D

5 1
možnosti
JP

J53o22s34e26f 92P62a24r55á79k

15. 9. 2015 19:56

Vy byste chtěl za svobodný názor už trestat. Mnozí svou rudou knížku po sametu spálili, ale v hlavě ji nosí pořád.

1 0
možnosti
Foto

DanSchueftana izraelský akademik, bezpečnostní expert apoltický poradce řekl :" Tolerance by měla skončit, tam kde někdo podzáminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance. Chcete-li vypadatdobrotivě, nedivte se, že se jednou probudíte a zjistíte, že je příliš pozdě. VAfrice žije silně jedovatý had, jehož název se překládá jako " přílišpozdě " Evropané se bojí říct, že jejichkultura, kde jsou ženy rovnocenné s muži, je nadřazená kulturám, které se kženám chovají jako k dobytku

6 0
možnosti
JC

Až nás muslimové převálcují, do žádného divadla už nepůjdete. V muslimsku divadla nejsou. Ani galerie. Ani koncertní síně.

Buď muslimové, nebo kultura. Obojí dohromady není možné.

10 0
možnosti
MK

Zeptám se Vás na jednu věc. Proč v zemích západní Evropy je proti přistěhovalcům většina? Od 69 procent v Německu po 82 procent ve Francii? Není to třeba tím, že tito lidé mají stejné obavy jako Češi, navíc umocněné spolužitím s muslimskými spoluobčany?

10 0
možnosti
MB

průzkumy, ach ty průzkumy... :) Paroubek jim taky věřil a jak dopadl :)

0 5
možnosti
Foto

Já beru, že se snažíte zabraňovat buranům, aby slovně nebo dokonce fyzicky napadali každého, kdo vypadá jinak nebo se chová odlišně, ale jinak o něm nic neví. A že právě to nažene víc původně normálních lidí do náruče magorům. Ale dělat to způsobem, který bagatelizuje zcela zřetelný problém je zavrženíhodné.

1 0
možnosti

No tak jste si zanadával a už se jistě cítíte morálně nadřazený. Vaše ego chrochtá blahem. Ostatné, vždyť je to logické, když nejsme dokonalí vlastenci, tak nemáme právo být žádní vlastenci, a vlastně bychom neměli být vůbec. Skvělá logika! Ta zvěrstva, která jsme viděli, jen od začátku tohoto roku, ze strany muslimských fanatiků v Evropě a jinde ve světě, přeci nic neznamenají. Vždyť je to úplně normální, sem tam si zastřílet do turistů na pláži, ve vlaku, nebo v redakci nějakého plátku. Upálit válečného zajatce v kleci a ještě vyřvávat, že podobné móresy jsou "moudrý dar z nebes od boha", a měli bychom to u nás zavést taky! Zkrátka vše je v nejlepším pořádku. Netřeba si dělat vrásky! Bravo autore, vyhráváte první cenu v ignoraci reality. Hlavně, že se dobře cítíte.

7 1
možnosti
MB

diskuse s vámi je nemožná, protože nechápete psaný text, čili nashledanou.

0 1
možnosti
DC

Mluvíte přesně stejně jako před pár týdny sluníčkáři v Německu. To bylo samé "co strašíte, pár přistěhovalců zvládneme, musíme pomáhat eurosoudruzi".

A koukněte, jak to tam teď vypadá. Už zavírají hranice a drbou si hlavu, proč to nechali dojít tak daleko.

6 0
možnosti
Foto

Poslyšte, Vy "...Česká republiko, nejrychleji bohatnoucí země v rámci celé EU", že to ale občané někde vidí... Výplaty mají stále nižší kupní sílu, úřední šiml řehtá jak peleton Velké Pardubické, a že tady není na každém rohu uprchlík? Jen počkejte... Češi nemají rádi strach, většina z nich, samozřejmě bez Vás a Vám podobných osvícených hlav, má zdravý selský rozum.

11 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Já...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy